Liposuctie sau Lipoaspiratie

Apa iti sculpteaza silueta

Curele de slabire sunt placerea nimanui. Silueta dorita se obtine printr-o viata de sacrificii si renuntari, effort si permanente abtineri. In plus, chiar si in urma unei diete care respecta toate principiile nutritiei sanatoase, rezultatele nu sunt de durata. Efectele unei diete trebuie intretinute prin... dieta.

Alternativa acestui ciclu nesfarsit era, pana nu demult, operatia de liposuctie sau lipoaspiratie, dar era accesibila numai vedetelor. Aceasta operatie de liposuctie sau lipoaspiratie avea un neajuns major: interventia chirurgicala era invaziva si dureroasa. Din fericire pentru toate femeile care lupta impotriva depunerilor de grasime, acest inconvenient nu mai este valabil, datorita aparitiei liposuctiei asistata prin apa denumita generic lipoaspiratie (WAL-Water Assisted Liposuction).

Liposuctie prin apa : este o procedura operatorie care "spala grasimea" din interiorul corpului. Spre deosebire de procedeele clasice, acesta nu necesita anestezie generala, nici timp de internare si are un timp de recuperare mult mai scazut decat operatia de liposuctie clasica.

rezultate liposuctie


In general si in functie de dorinta pacientului, lipoaspiratia poate decurge numai cu anestezie locala. De altfel, dupa finalizare, majoritatea pacientilor revin la activitatea zilnica, desi medicii recomanda cateva zile de repaos pentru obtinerea de rezultate maxime.

Liposuctie asistata prin apa : este mai putin invaziva decat interventia de liposuctie clasica, prin urmare efectele secundare precum vanataile sunt mai rare si se vindeca mai rapid.

Poti scapa de grasimea in plus in numai cateva ore!

Am invatat pana acum sa nu subestimam proprietatile minunate ale apei. Aceasta este capabila sa ne spele chiar si problemele de natura estetica.

Pentru lipoaspiratia asistata prin apa se foloseste solutie salina in jet care inlocuieste canula de suctiune folosita in liposuctia clasica. Se traumatizeaza mai putin tesuturile, timpul de recuperare este mai mic, iar procedura per total este mult mai putin dureroasa.

Jetul de solutie salina indeparteaza delicat tesuturile grase, fara a fi nevoie de folosirea manevrelor dureroase si extrem de invazive pentru a extrage testul adipos in exces.

Avantajele acestei metode fata de liposuctia clasica

  • Fluidul disloca grasimea fara manevre bruste sau dureroase
  • Se foloseste anestezie locala si nu generala, prin urmare, riscurile sunt mult reduse
  • Managerizarea eficienta a fluidelor duce la un rezultat mai precis
  • Durata mai scazuta a interventiei
  • Datorita interventiei de liposuctie mai putin invazive, timpul de recuperare este mai mic si apar mai putin vanatai. Pacientul poate reveni la activitatile zilnice in numai cateva zile de la interventia chirurgicala.
  • Liposuctia traditionala necesita o faza preoperatorie de infiltratie in care se introduc in corp cantitati mari de mixtura de fluide saline cu adrenalina si lidocaina. Mai apoi, cu ajutorul canulei de suctiune se indeparteaza tesutul grasos. In cazul operatiei asistate prin apa medicamentele in mod obisnuit sunt folosite in cantitati mai mici din aceste medicamente.
  • Lipoaspiratia asistata prin apa permite medicului o aranjare anatomica mult mai buna a tesuturilor datorita posibilitatii mai exacte de manevrare a grasimii. In consecinta, rezultatul final este unul mult mai bun si mai aproape de dorinta pacientului.

Liposuctia asistata prin apa este extrem de populara in SUA in momentul de fata datorita unicitatii tehnicii folosite si a multiplelor avantaje pe care aceasta tehnica revolutionara le ofera: procedura minim invaziva, blanda, cu efecte secundare reduse, recuperare rapida si rezultate excelente!