Tratament de marirea sanilor fara operatie cu macrolane

Injectiile de modelare a sanilor cu Macrolane sunt fabricate din aceeasi substanta pe care organismul o utilizeaza pentru a mentine turgescenta pieli - acidul hialuronic, de care este posibil sa fi auzit inainte. Acest produs a fost injectat in fata pentru o perioada de 10 ani si a fost produs acum in forma mult mai pura, cu particule mai mari pentru a permite cantitati mai mari sa fie injectate in sani. De fapt, 9 milioane de doze au fost injectate in fata cu efecte secundare minime.

Tratamentul cu Macrolane se efectueaza sub anestezie locala, comparativ cu anestezia generala din procedura chirurgicala. Macrolane are perioada de covalescenta minima si un risc minim de cicatrizare. Macrolane nu interfera cu rezultatele mamografiilor, care sunt obstructionate de implanturile de silicon. In plus, preparatele injectabile Macrolane sunt proiectate pentru a da pieptului o plinatate si o subtila remodelare, cresterea fiind doar de o marime. Acest lucru este foarte dificil de facut cu interventii chirurgicale.

Succesul cel mai mare al tratamentului cu Macrolane este ca o femeie poate la jumatatea unei proceduri sa verifice modul in care ea se simte si cum arata cu noii sani, si in cazul in care ea doreste, poate continua cu usurinta pentru a obtine o mai mare plenitudine. Acest lucru nu se poate face cu interventie chirurgicala.marire sani 01 marire sani 02 marire sani 03 marire sani 04 marire sani 05 marire sani 06 marire sani 07 marire sani 08 marire sani 09